Najbolji laptopi u 2018. godini

Objavio
U ovom članku ponuditi ćemo Vam listu najboljih laptopa u 2018. godini. Dobiti će te savjete koji laptop izabrati za gamin, koji izabrati za surfanje internetom i sl.

Najbolji PC Za Autocad

Objavio
AutoCad je zahtjeva software za crtanje koji treba odgovarajuće računalo. U ovom članku pomoći ćemo Vam izabrati PC za najpristupačniju cijenu koji će moći pokrenuti svaku verzij uautocada.

Što Je Android TV Box?

Objavio
Kupci nam često postavljaju pitanje: što je zapravo Android TV box? Android TV box jednostavno je TV box sa Android operacijskim sustavom. To je isti operacijski sustav kao i onaj koji se nalazi na pametnim telefonima, tabletima i milijunima drugih uređaja diljem svijeta. Obično je to nešto starija verzija poput Lollipop (Android 5) ili Marshmallow (Android 6). No, ako znate upotrebljavati tablet ili pametni telefon, moći ćete pokrenuti većinu (

Kako Popraviti Android TV Box

Objavio
Budući da servis za TV box ne postoji u RH većina vlasnika ovog uređaja postaju bespomoćni kad prestane raditi. U ovom članku ponuditi ćemo Vam par savjeta za popravak Android TV Box-a.

Najbolji Pametni Satovi u 2018.

Objavio
Pametni sat je ultimativni dodatak za Vaš pametni telefon. Primarna svrha mu je naravno da pokazuje vrijeme, ali on može mnogo više od toga.

Android TV box Preporuka

Objavio
U ovom članku ćemo Vam preporučiti top modele android tv box-ova i upozoriti na stvari koje morate paziti prilikom kupovine. Android TV box je odličan dodatak Vašem TV-u koji će vam pružiti hrpu zabavnih funkcionalnsoti, kao što su gledanje filmova,serija,tv kanala, youtube videa, igranje igrica, prikaz sadržaja Vašeg mobitela na veliki ekran TV-a i mnogo toga još.

Kako koristiti Android TV box kao snimalicu

Objavio
U ovom tutorijalu pokazujemo kako iskoristiti Android TV box kao snimalicu. Snimajte Vaše omiljene tv kanale uz pomoć android TV boxa.

Najbolji Android TV Box

Objavio
Potrošili smo 48 sati kako bi Vam pružili listu najboljih Android TV box-a na tržištu. Glavni kritireij su nam bili kvaliteta i cijena. Prestanite koristiti skupe TV usluge naših operatera i otkrijte čari Android TV boxa.
Ako ste ikada zaporavili uzorak ili zaporku za otključavanje Vašeg mobitela, onda znate kako to zna biti frustrirajuće. U ovom tutorijalu ćemo opisati kako otključati Vaš Android mobitel.
U današnjem svijetu gadgeti igraju veliku ulogu. Pogotovo kad su u pitanju sportske aktivnosti i praćenje postignutih rezultata. Često je teško natjerati se na bilo kakvu sportsku aktivnost i baš pri tome Vam može pomoći jedan od dolje navedenih gadgeta.U ovom članku ćemo prezentirati 3 gadgeta koje morate imati.

Kako Instalirati Counter Strike

Objavio
U ovom tutorijalu ćemo opisati kako instalirati counter strike na Vaše računalo. Counter strike je jedna od najpopularnijih pucačina za online igranje. Instalirajte counter strike i uživajte u igri .

Kako Skinuti Salo Sa Stomaka

Objavio
Nervira Vas salo na stomaku i želite ga se brzo rješiti. U ovom članku ćemo Vam dati neke savjete koji će Vam pomoći skinuti salo sa stomaka. Postoji mnogo članaka na ovu temu s raznim pametnim objašnjenima ali u konačnici računica je jednostavna. Potrebno je potrošiti više kalorija nego što unesete. Naravno zbuči jednostavno, ali svi koji smo pokušali znamo da baš i nije tako. Pola kilograma sala je jednako 3500 kalorija. Što znači da morate iz

Kako Napraviti Keylogger

Objavio
U ovom tutorijalu ću Vam pokazati kako napraviti vlastiti keylogger u proramskom jeziku python.

Kako Instalirati Skype Na Kali Linux

Objavio
U ovom tutorijalu ćemo opisati kako instalirati Skype na Linux distribuciju Kali.

Pametni Sat DZ09

Objavio
Danas ćemo Vam prezentirati pametni sat DZ09.

Kako Ubrzati Kompjuter

Objavio
U ovom tutorijalu ćemo opisati kako ubrzari vaš kompojuter. Tutorijal se odnosi samo na kompjutere s instaliranim windows operacijskim sustavom. Obično nakon par mjeseci kompjuter Vam se uspori do te razine da morate reinstalirate windows. Ovdje ćemo Vam pokazati kako to izbjeći.

Pametni Sat U8

Objavio
Polako dolazi vrijeme pametnih satova. Neki moćniji modeli imaju mogućnosti pametnih telefona. Ako Vas zanima zašto pametni satovi osvajaju svijet, molim pročitajte recenziju modela U8.Danas ćemo Vam prezentiratai Pametni Sat U8, jedan od jeftinijih modela.Pametni Sat U8 je cjenovno pristupačan.

Pametni Sat U80 Recenzija

Objavio
Recenzija za pametni sat U80

Kako skinuti film s youtube

Objavio
Brz i jednostavan način za skinuti film s youtube-a.

Kako Popraviti Pokemon GO greške

Objavio
Popravite Pokemon GO grešku smrznutog LOADING screen zaslona.

Kako popraviti CANON printer

Objavio
U ovom artiklu ćemo pokazati kako resetirati CANON printer. Ova metoda nije rješenje za svaki kvar printera ali može pomoći kod nekih kvarova kao Error Code 5100.

Kako pretvoriti USB u Čistač Virusa

Objavio
U ovom članku ćemo pokazati kako napraviti bootabilni USB čistač virusa.

Kako Zaključati PC Koristeći USB Stick

Objavio
Tražite sigurniji način za zaključavanje vašeg računala? Ovdje ću Vam pokazati kako zaključati računalo koristeći USB stick i program "Predator". Predator je besplatni program za Windows koji će pretvoriti USB u ključ koji može zaključati ili otključati računalo.
Scroll