Najbolji Android TV Box

Najbolji Android TV Box

Potrošili smo 48 sati kako bi Vam pružili listu najboljih Android TV box-a na tržištu. Glavni kriteriji su nam bili kvaliteta i cijena.  Prestanite koristiti skupe TV usluge naših operatera i otkrijte čari Android TV boxa.

1. Tanix TX3 Mini TV Box - 474 kn Ovo je jedan od najboljih tv boxova u 2017. Tv Box pokreće Android sustav 7.1  koji vam omogućava da gledate filmove, slušate muziku  i igrate igrice skinute s Play Store-a .
Pronaći će te stotine aplikacija i igrica koji savršeno rade s ovim uređajem.
Na ovom uređaju slika nam se nije zamrznula niti jedanput. Podržava 4K sadržaj i novu verziju HDMI kabla koja prenosi sliku na Vaš TV savršeno.
Tanix TX3 android box koristi Amlogic S905 procesor koji će bez problema pokrenuti svaki video i igricu za android. Podržava HLG i HDR procesiranje. Za razliku od drugih Android boxeva na tržištu dolazi s EMMC memorijom koja omogućuje super brzu komunikaciju između uređaja i hardware komponenti.


Prednosti

    Pokrenut na  Android 7.1 operacijskom sustavu

    Moćni  Amlogic CPU procesor

    Ssvršen spoj cijene i kvalitete

    

KUPI SADA

2.Tanix TX9 Pro TV Box - 686,00 kn

Tanix TX9 je opremljen moćnim procesorom Amlogic S912 uz 3GB DDR3 RAM-a, te 32 GB diskovnog prostora. Sa ovakvim specifikacijama bez problema će vrtiti svaki stream. Također kompaktibilan je sa svim video koderima.

KUPI SADA

3.Zidoo X9S TV Box -1074,00 knPrvi Android TV box s ugrađenom snimalicom. ZIDOO X9S je jedan od najnaprednijih tv boxova na tržištu.Mnoge funkcionalnosti koje nudi nećete pronaći u uobičajenim TV box-ovima. Možete ga koristiti kao snimalicu , gledati Vaše omiljene kanale, možete ga koristiti kao NAS(Network-attached storage). Možete prikazivati sadržaj s Vašeg mobitela.  Ako tražite napredni TV box, onda je ovo uređaj za Vas.

najbolji android tv box

KUPI SADA

4.MX10 TV Box -720,00 knMX10 je moćan TV box kojeg bi svatko poželio, a cijena mu je vlo isplativa za ono što nudi. Srce uređaja je moćan Rockchipove 4 jezgreni procesor RK3328 uz 5-jezgrenu Mali-450 MP5 grafiku na 750 MHz. Također uređaj ima popriličnu količinu RAM.a , čak 4GB DDR3 RAM.a i 32 GB eMMC interne memorije koja se može dodatno TF karticom proširiti na 128 GB.

najbolji android tv box

KUPI SADA

Objavi komentar

* Ime:
* E-mail: (Nije objavljen)
   Web stranica: (URLhttp://)
* Komentar:
Spam zaštita
Scroll