Nedavno kupljeni

Najbolji PC Za Autocad

Objavio
AutoCad je zahtjeva software za crtanje koji treba odgovarajuće računalo. U ovom članku pomoći ćemo Vam izabrati PC za najpristupačniju cijenu koji će moći pokrenuti svaku verzij uautocada.

Što Je Android TV Box?

Objavio
Kupci nam često postavljaju pitanje: što je zapravo Android TV box? Android TV box jednostavno je TV box sa Android operacijskim sustavom. To je isti operacijski sustav kao i onaj koji se nalazi na pametnim telefonima, tabletima i milijunima drugih uređaja diljem svijeta. Obično je to nešto starija verzija poput Lollipop (Android 5) ili Marshmallow (Android 6). No, ako znate upotrebljavati tablet ili pametni telefon, moći ćete pokrenuti većinu (

Kako Popraviti Android TV Box

Objavio
Budući da servis za TV box ne postoji u RH većina vlasnika ovog uređaja postaju bespomoćni kad prestane raditi. U ovom članku ponuditi ćemo Vam par savjeta za popravak Android TV Box-a.

Najbolji Pametni Satovi u 2018.

Objavio
Pametni sat je ultimativni dodatak za Vaš pametni telefon. Primarna svrha mu je naravno da pokazuje vrijeme, ali on može mnogo više od toga.

Android TV box Preporuka

Objavio
U ovom članku ćemo Vam preporučiti top modele android tv box-ova i upozoriti na stvari koje morate paziti prilikom kupovine. Android TV box je odličan dodatak Vašem TV-u koji će vam pružiti hrpu zabavnih funkcionalnsoti, kao što su gledanje filmova,serija,tv kanala, youtube videa, igranje igrica, prikaz sadržaja Vašeg mobitela na veliki ekran TV-a i mnogo toga još.
Showing 1 to 5 of 22 (1 Pages)
Scroll