Zašto kupiti kod nas?

- Nudimo najniže cijene. Povezanost sa dobavljačima omogućuje konstantno najniže moguće cijene. Nudimo daleko niže cijene nego svi webshopovi iz RH, te niže cijene nego većina stranih webshopova. Zbog velike količine kupljenih proizvoda imamo popuste kod stranih dobavljača. Naša provizija za uslugu posredovanja je 2 -5 %, tako da će te kod nas proći jeftinije nego da sami naručujete preko stranog webshopa. Naša provizija je već uključena u cijenu svakog artikla.

- Sve proizvode koji se prodaju na sličnim stranicama kod nas možete pronaći po nižim cijenama; ako ne možete pronaći, javite se kako bismo Vam pomogli u potrazi

- Obavljamo kompletan proces dogovaranja i pregovaranja sa dobavljačima te obavljamo dodatna ispitivanja u vezi traženih proizvoda.

- Sve troškove carine mi podmirujemo.

- Ako ste nezadovoljni proizvodom, bez ikakvog obrazloženja možete zatražiti povrat novca. Nakon što dobijemo proizvod na našu adresu u Zagrebu, izvršavamo povrat novca na Vaš račun, što znači da ne morate slati proizvod natrag u Kinu, Englesku ili drugu stranu zemlju kako bi dobili povrat.

- Nudimo 100% siguran način kupovine.

Želim platiti proizvod prilikom preuzimanja?

Svi proizvodi koji se šalju od stranog dobavljača nisu dostupni za kupnju pouzećem, tj. prilikom preuzimanja. Određeni asortiman proizvoda preprodajemo od dobavljača iz RH, te takve proizvode možete platiti prilikom preuzimanja. Većina takvih proizvoda je skuplja nego proizvodi od stranih dobavljača, ali zato je vrijeme isporuke 1 dan i možete platiti proizvod gotovinom tek kada ga dobijete.

Nemate artikl kojeg tražim?

Za svaki proizvod kojeg želite naručiiti, a ne pronađete ga na našem webshopu, možete nam poslati upit na info@opremise.com i mi ćemo Vam se javiti s odgovorom u roku od 24 sata.

Mogu li proizvod zamijeniti ili vratiti?

Rok povrat imate 30 dana nakon primitka pošiljke.Bez ikakvog obrazloženja možete nam poslati nazad proizvod na adresu Jelkovečka 1b, 10360 Sesvete. Nakon što zaprimimo proizvod izvršavamo povrat novca na Vaš račun.

Koliko košta poštarina?


Prilikom kupovine nudimo dvije opcije : BESPLATNA DOSTAVA i DHL.

BESPALTNA DOSTAVA - poštarina i svi troškovi dostave su besplatni. Pošiljka stiže na Vašu adresu za 15-20 radnih dana.

DHL - poštarina 72,00 kn. Pošiljka stiže na Vašu adresu za 3-5 radnih dana.

Kako mogu znati jeli dobro uplačeno ?


Vašu narudžbe možete pratit tako da se prijavite u svoj korisnički račun te kliknete na " Povijest i detalji narudžbe " i podstatus če vam pisati dali je naručen, plaćen, paket zapakiran  ispreman za slanje, paket poslan iz zemlje dobavljača, paket stigao u Hrvatsku, paket isporučen. 

Što ukoliko sam izvršila/o uplatu, a artikl više nije dostupan ?


U tom slučaju radimo povrat Vaših sredstava na Vaš račun ili imate opciju odabira drugi artikl u protuvrijednosti onog koji više nije dostupan.

Što ako mi proizvod kasni?

Ako proizvod kasni i ne dođe do Vas nakon 40 dana, molim obavjestite nas putem emaila info@opremise.com. U takvim situacijama imate pravo na povrat novca.


Scroll