Najbolji Android TV Box

Najbolji Android TV Box

Potrošili smo 48 sati kako bi Vam pružili listu najboljih Android TV box-a na tržištu. Glavni kriteriji su nam bili kvaliteta i cijena.  Prestanite koristiti skupe TV usluge naših operatera i otkrijte čari Android TV boxa.

1. Sunvell T95X Amlogic S905X Android TV Box - 476 ,00 knOvo je jedan od najboljih tv boxova u 2017. Tv Box pokreće Android sustav 6.0, koji vam omogućava da gledate filmove, slušate muziku  i igrate igrice skinute s Play Store-a .
Pronaći će te stotine aplikacija i igrica koji savršeno rade s ovim uređajem.
Na ovom uređaju slika nam se nije zamrznula niti jedanput. Podržava 4K sadržaj i novu verziju HDMI kabla koja prenosi sliku na Vaš TV savršeno.
T95X android box koristi Amlogic S905 procesor koji će bez problema pokrenuti svaki video i igricu za android. Podržava HLG i HDR procesiranje. Za razliku od drugih Android boxeva na tržištu dolazi s EMMC memorijom koja omogućuje super brzu komunikaciju između uređaja i hardware komponenti.


Prednosti

    Pokrenut na  Android 6.0 operacijskom sustavu
    Sigurna adapter za napajanje s manetom
    17+1 HDMI kabel umjesto starogl 15+1 ckabela
    Moćni  Amlogic CPU procesor

KUPI SADA

2.MINIX NEO U1 Android TV Box Quad Core - 1648,00 kn

MINIX NEO U1 Android TV Box Quad Core
Minix NEO Android TV  box dolazi s wireless mišom koji će Vam olakšati život i upravljanje tv boxom. Ovaj uređaj pokreće Amlogic Quad-Core 64 bit koji će vam omogućiti da nemate nikakvih problema s perfomansama. 2GB RAM-a će biti sasvim dovoljno za korišenje ovog uređaja. Imate na raspolaganju 16 GB flash memorije. Uređaj podržava 4K i 2K UHD video. Video pokreće na 60fps.
TV box je pokrenut na ANdroid sustavu 5.1 i dolazi s Dual band brzom transmisijom, što će vam omogućiti besprijekorno spajanja na vaš internet.
Moćni harware ovog uređaja je idealan za streaming, svaki video će se učitati istog trenutka bez potrebe za čekanjem buffera.

Prednosti:

Savršen za streaming videa, surfanje
Brza veza
Podržava više jezika

KUPI SADA

3.Sunvell T95Z Plus TV Box Amlogic S912 Octa Core - 759,00 knT95Z je pokrenut na Android verziji 7.1 , Pokreće ga Amlogic S912 Octa-Core procesor koji mu omogućuje odlične perfomanse. Moguće je gledati 4K video na 60fps. Video procesiranje je brzo zbog dekodera H.265. Uređaj ima ugrađen Bluetooth i WiFI 2.4G. Omogućuje povezivanje s bežičnim uređajima npr. moguće je povezati tipkovnicu preko bluetootha.

Prednosti:

    Moćan procesor Amogloc S912 Octa Core
    Koristi H.265 dekoder, odlična kvaliteta videa
    Ugrađen Dual WIFI 2.4G i 5G Bluetooth

KUPI SADA

Objavi komentar

* Ime:
* E-mail: (Nije objavljen)
   Web stranica: (URLhttp://)
* Komentar:
Spam zaštita
Scroll